Elikkäs tässä nyt kertoilen teille mitä kuuluu yhdelle Dwynien suvun perheistäni. Minulla on nimittäin kolme tallennusta kyseisestä suvusta. Tarina tallennus, tallennus, jonne jäivät muut sukulaiset ja alkuperäinen. Tuolla ns. vapaalla tallennuksella pelailen ei niin tarina mielessä, mutta ihan lukioiden iloksi (ja myös itseni) räpsin aina välillä random kuvia sieltä täältä. Tänään pelasin noin 6 tuntia, joten ajatteli valoittaa teille mitä Sunset Valleyhin kuuluu Dalia ja kumppaneiden lähdön jälkeen.

Perhe, jolla pelasin tänään oli Demyx ja Camilla, jotka ovat nyt siis aikuisia ja muuttaneet takaisin Sunset Valleyhin mennäkseen naimisiin ja perustaakseen perheen. Heidän yhteiseksi lemmikikseen muodostunut Allu on jo vanhus. 

Ensi alkuun vähän tälläistä yleistä tietoutta. Demyx on edelleen musiikka-alalla töissä ja Camilla taas sairaalalla. Camillan yhtenä työtoverina on Rahim, jonka mm yritti iskeä veljensä tulevaa vaimoa näiden kotona. Camillan luonteenpiirteitä ei myöskään missään ole kerrottu ja eräs henkilö minulta niitä kysyi joten tässäpä ne ovat sitten. Camilla on Huumorintajuinen, Hyvä, Siisti, Toivoton Romantikko ja Eläintenystävä.


Allu on ehkä suloisin lemmikki mitä tiedän. Se raahailee noita villihevosia aina pihaan leikkiäkseen näiden kanssa. Vanhetessaan koirasta on tullut uskomattoman huomionkipeä ja niinpä Camillan ja Demyxin seura ei aina sille riitäkkään. Lisäksi koira käy raapimassa naapureiden ovia ja tervehtimässä niitä. MM pariskunnan naapurissa asuva Alfred vanhus on saanut koirasta jo parhaan kaverin.

Noi sen harmaat naamakarvat ovat niin suloiset. Voin melkein kuvitella tälle hurtalle lasit päähän ja sen miten fiksulta se näyttäisi. Enää vanhus raukalla tosin ei ole kuin ulkokoppi, jossa se voi nukkua, kun Demyx on vienyt hänen emäntänsä vieresen paikan. Tosin useimmiten Allu tulee nukkumaan pariskunnan makuuhuoneen lattialle.

Camilla ei pitänyt polttareita, mutta Demyx laittoi suhteilla haisemaan ja piti omat bileet ryminässä, jonka oli vuokrannut. Molemat veljet olivat automaattisesti kutsulistalla ja lisäksi useita miehen vanhoja kavereita. Miehelle tilattu tanssitaiteilija ei koskaan tanssinut showtaan vaan jäi automaattisesti suoraan juhlimaan. Demyx ketku juotti naiselle romanssidrinkkejä ja yritti saada Rahimille tästä naista mutta eipä juttu ainakaan vielä ole poikinut mitään.

 

Camillan ja Demyxin häät pidettiin pariskunnan asunnon takapihalla vuokratarvikkeilla. Paikalla olivat mm kaikki Demyxin sisarukset ja muutama työkaveri. Pariskunta halusi koruttomat häät, mutta silti niistä tuli ikimuistoiset. Olivathan he jo pitkään odotelleet tätä hetkeä.

Tuoreet Herra ja Rouva Dwyn.

Pian hääyön jälkeen varmistuikin sitten se, että pariskunta saisi esikoisensa. Jota varsinkin Demyx oli jo odotellut ennen häitä. 

Koin melkoisen yllätyksen kun kävin häälahjat postilaatikosta. Mistä lähtien koirat ovat lähettäneet onnittelulahjoja?

Kun Demyx kävi vapaapäivänsä kunniaksi keskuspuistossa, hän törmäsikin toiseen pikkusiskoistaan. Kira Dwyn oli kasvanut aikuiseksi ja todellakin huomasi sen että kauneus on katoavaista. 

Tässä pullasorsa ihmisessä on jotain tuttua... Aivan oikein hän on Sunilin, Kaisan ja Shyaman serkku. Lukas Dwyn, jonka äiti on Kira. Poika parka on tehty paparazzin kanssa.

Pian Camilla sitten malttoikin kertoa miehelleen odottavan esikoistaan. Ja Demyxhän todellakin piti näistä uutisista.

Camilla tahtoi esikoispojan kun taas Demyx toivoi tytärtä. Mutta toisaalta heille oli ihan sama kumpi lopulta tulisi kuhan esikoinen syntyisi. Demyxistä kuoriutuikin todellinen superhuolehtia naisen raskauden aikana.

Ainut uusi tulokas perheeseen ei ollut Camillan masuasukki. Demyx nimittäin osti vaimolleen häälahjaksi pikkuisen koiranpennun. Tai pikemminkin adoptoi sen löytöeläinkodista. Tämä pikkuinen pallero oli ihan rotukoira, sillä se oli puhdasverinen norjanhirvikoira nimeltään Moppe.

Koska Moppe oli luonteeltaan ystävällinen ja ylväs ei ollut mikään ihme, että Allusta ja Mopesta tuli äkkiä hyviä kavereita. Olihan nuoresta energisestä pennusta seuraa nyt sitten vanhalle Allulle kun Demyx ja Camilla joutuisivat keskittymään esikoiseensa.

Kaksikon esikoinen syntyi ja se oli poika, Tidus Dwyn. Luonteeltaan poika oli paha ja kaikesta kiinnostunut. Kuten tarkka silmäisimmät huomaavat Camilla hankkiutui heti esikoisen syntymän jälkeen raskaaksi. Tämä lähinnä siksi, että kolmannessa sukupolvessa ei Sunset Valleyssä ollut hurraamista. Siihen kun kuuluivat Tidus ja Lukas. 

Toisen synnytyksen aika tuli lopulta ja niinpä oli lähtö taas kohti sairaalaan. Demyx joutui soittamaan vasta kotiin lähteneen lapsenvahdin takaisin, koska hänen vaimonsa päätti synnyttää viisi minuuttia "myöhässä". Tällä kertaa kummatkin toivoivat tytärtä.

Kotiin palattin kumminkin toisen poijan kanssa. Tässä on Nuutti Dwyn, luonteeltaan hajamielinen ja kärtty.  Huomatkaa Camillan pettynyt ilme. Pikku prinsessa olisi selvästi ollut tervetullut. Ja valitettavasti Nuutti jäi viimeiseksi lapseksi, koska Camilla on niin lähellä vanhuutta, ettei lapsia ole enää järkevää hankkia.

Talossa juhlittiin myös kahdet syntymäpäivät samana päivänä ennen lopettamistani.

Syötävän suloinen Tidus taapero.

ja vanhus Demyx. Olen varmaan ainoa, jonka mielestä Demyx näyttää juuri sellaiselta papalta, joka on ns lastenvihaaja. Vaikka oikeasti mies on mitä paras isä pojilleen. Camilla saa nukkua aamuisin pitkään kun Demyx hoitaa aamut poikien kanssa.

Yhteenvetoa kaikista tapahtumista Sunset Valleyssä:

Sam Sekemoto, eli Leightonin esikoispoika nukkui viimeinkin pois. Syynä oli vanhuus.

Kolmas sukupolvi pitää toistaiseksi sisällään nämä jäsenet Kaisa (Dalian tytär), Lukas (Kiran poika), Shyama (Jayan poika), Sunil (MG* Jayan poika), Tidus (Demyxin poika), Nuutti (Demyxin poika)

*MG = Merenneitogeenit eli sininen iho.

Demyx Vanhus, Kira, Kalla ja Rahim aikuisia. Demyx ainut joka naimissa, Kira seurustelee Lukaksen isän Markkun kanssa, joka on vanhus. Kalla seurustelee edelleen Kimmon kanssa.