Tässä osiossa esittelen vahan samaan tapaan päätarinassa näkyviä lemmikkejä kuin tuolla Tarinan Simit osiossa

------------------------------------------------------------------------------------------

Opal (tamma)

Omistaja: Sunil Dwyn

Rotu: Tyrskyhevonen

Piirteet: Itsepäinen, Leikkisä ja Nopea

Muuta: Opalin oma tyrskyhevoslauma hylkäsi sen. Kumminkin Syr, joka makasi kuolinvuoteellaan otti yhteyttä hevoseen ja käski tämän etsiä tytären tytären poikansa, joka varmasti pitäisi hevosesta huolta. Koska pari ei löytänyt toisiaan muuten. Johdatti Syrin henki peuran muodossa nämä toistensa luokse. Ensin Opal taisteli vastaan sitä kutsua, joka Sunilista huokui, mutta lopulta miehen synttäripäivänä hevoinen tuli tontille ja Dalia houkutteli sen jäämään. Vietti vapaa-aikaansa villihevosten kanssa ja eräästä yöstä tuloksena oli pikkuinen Onix varsa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Onix (ori)

Omistja/t: Sunil ja Benni Dwyn

Rotu: Sekarotuinen

Piirteet: Siisti, Itsepäinen

Muuta: Onix syntyi Opalin ja villihevosen rakkauden tuloksena. Ori sain lapsena paljon huomiota omistajiltaan ja viihtyi todella paljon äitinsä seurassa. Onix onnistui sulattamaan varsinkin Bennin sydämen, joka ottikin varsan suojiinsa. Onix kasvaessa aikuiseksi monet hevosihmiset olivat halukaita osatamaan orin, koska tämän emä oli tyrskyhevonen. Kumminkin Benni koulutti Onixin salaa ja onnistui saamaan sen laukkakisoissa neljännelle sijalle, joten hevosta ei myyty raha vaikeuksien takia kuten aluksi suunniteltiin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kleopatra (Tamma)

Omistaja/t: Angel ja Sabas Dwyn

Rotu: Arabianhevonen

Piirteet: Tottelevainen, Urhea ja Ystävällinen

Muuta:Kleopatra on tuotu Al Simharasta, Egyptistä. Hevoinen tuotiin lahjaksi pojille kun Benni ja Sunil kävivät lomamatkalla yrittämässä korjata hiukan nuuttunutta avioliittoansa. Kleopatra viihtyy erittäin hyvin Opalin ori varsan, Onixin, kanssa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------